Xandra Dance Collection

 

 

     Va ofera costume de dans la comanda,  pentru copii, tineret si adulti.


     Colectia noastra cuprinde pe langa costumele de dans sportiv si costume de balet, aerobic, fitness,  gimnastica ritmica,  gimnastica sportiva, patinaj, rochii de gala. Catalogul cuprinde doar cateva costume selectate de noi. La atelierul de croitorie puteti vedea mai multe modele create de noi sau puteti veni cu modelul dumneavoastra. Acceptam orice propunere, idee pe care o aveti. Costumele sunt create in functie de gusturile dumneavoastra, de structura corporala iar in cazul costumelor create cu scop competitional, si in functie de regulament.


     Masurile necesare executiei modelului vor fi luate de catre noi in cazul in care sunteti din Sibiu sau va este comod sa va deplasati pana la atelier. In cazul in care locuiti in alt oras le puteti lua chiar si singuri si apoi ni le veti transmite noua pentru a putea executa modelul ales.


    Materialele folosite de noi sunt de cea mai inalta calitate. Acceptam si materialele dumneavoastra fara nici o problema. In functie de modelul preferat materialele vor avea calitatile necesare astfel incat produsul final va arata asa cum ati visat.


  La atelierul nostru de croitorie aveti posibilitatea sa scurtati, stramtati diferite articole vestimentare, sa vi se schimbe fermoarele defecte sau sa modificati diferitele articole din garderoba dumneavostra care nu va vin asa cum va doriti.


    Executam de asemenea diverse comenzi pentru diferite momente ale zilei.

 

    NU RAMANE DECAT SA VA ALEGETI MODELUL, SA NE CONTACTATI SI SA VA CONVINGETI DE CALITATEA SI PRETURILE NOASTRE FOARTE BUNE !